skip to Main Content

Pilates klasser

Pilates Reformer

Klasseundervisning på maskine. Maskinen består af fjedre, stropper, en glidende vogn og en barre. Kombinationen af fjedrene og ens egen kropsvægt, er med til at give modstanden og udfordrer din styrke, stabilitet og smidighed, som du aldrig har oplevet før!
Pilates reformer maskinen er ét redskab ud af en række, som Joseph Pilates designede. Maskinen har eksisteret i mange år. Den er dog relativ ukendt i Danmark.

Du vil opleve et unikt og originalt redskab. Vores klasser er små – der kan max være 11 på en klasse og ALLE er velkomne!
De små klasser betyder du vil få en personlig træning, hvor de uddannede undervisere prioriterer kvaliteten, så øvelserne udeføres korrekt og man derved ikke får skader.
Efter en klasse pilates reformer, vil du opleve at hele din krop er blevet trænet intens igennem: Styrke, stabilitet, smidighed, koordination og balance.

Pilates reformer vil give dig en atletisk figur, med lange, smidige, slanke og stærke muskler.
Alle uanset alder, køn og fysik kan træne pilates reformer.

Øvelserne er meget varierende og forgår liggende, siddende, stående, på knæ, mave og ryg.
Hvis du skulle have nogle skader, tager vi også hensyn til dette.
Pilates reformer, bruges også til genoptræning. Derfor kan alle være med!
Giv pilates reformer en chance. Ved kontinuerlig træning, vil du meget hurtig opnå synlige resultater.

Pilates reformer er en af de mest udbredte træningsformer i udlandet. Skuespillere, dansere, sportsstjerner, modeller, samt nogle af Europas førende fodboldklubber har taget træningsformen til sig. Pilates reformer er en super effektiv træningsform, som arbejder med kroppens toning og holdning.
De imponerende resultater, betyder at interessen er hastig stigende. Der flere kendte som offentligt har erklæret sig ”reformister”

Synes du Pilates reformer lyder spændende, så kom og prøv en GRATIS klasse!!!
Håber og se dig!

Klassisk pilates mat

Ønsker du at opleve positive forandringer i din krop?

Så er det klassisk pilates på underlag, du skal prøve. I en klasse uden musik introduceres du til nogle af de mange pilates principper, som skal anvendes ved hver enkelt øvelse. Du får en grundig og personlig introduktion, så du hurtigt kan mærke de positive forandringer som pilates gør for din krop.

Allerede efter en klasse vil du opleve, hvordan du har trænet de små muskler helt inde ved rygsøjlen men også de dybere mavemuskler. For hver eneste klassiske pilates mat klasse du er til, jo mere vil du opleve at du bliver bedre, fordi du opdager nye muskler, nye lag.

Klassisk pilates mat kræver 100% tilstedeværelse, hvis du vil have 100% udbytte.

Efter 10 gange mærker du det, efter 20 gange ser du det og efter 30 gange har du en ny krop.

Joseph Pilates