skip to Main Content

Om mig

Monica Raae Jensen: født 1980

Baggrund: Sygeplejerske og sundhedsplejerske

Uddannelse: Efterfødsels-, Børne-, Restorativ- og Hatha Yoga samt HOT JOO

Min yoga rejse startede i 2004 med Iyengar yoga, og min tilgang til yogaen var i starten primært yoga som fysisk træningsform. Jeg har siden haft pauser i min yoga udøvelse, men har de sidste år dyrket mere og mere yoga og det er uden tvivl en af de bedste træningsformer for min ryg – som til tider kan være lidt udfordret af skoliose og piskesmæld.

Jeg har igennem mange år forsøgt meget forskellig træning i fitnesscenter, men det har aldrig været lystfyldt at tage afsted.
De seneste 2 år trænet Pilates Reformer og yoga hos Stine Joo med rigtig god effekt på min ryg, og her har jeg endelig fundet en måde at træne på, og jeg glæder mig altid til at skulle afsted.

Jeg er de sidste par år gået mere i retning af de mere rolige yoga former, og bruger aktivt den meditative del af yogaen både i egen praksis og i min undervisning.

I min Restorativ yoga praksis har jeg fundet en god måde at balancere mit nervesystem, og har lært at finde ro i både hoved og krop. Den har hjulpet mig af med langvarig stress, og gjort mig til en bedre udgave af mig selv.

Restorativ Yoga med mig er:

  • en måde at lære at mærke din krop, og handle på dens signaler
  • en vej til at finde ro i krop og nervesystem
  • en måde at tackle stress og spændinger i kroppen

Nameste 🙏