skip to Main Content

Yoga klasser

Klasserne er på max 14 personer, hvilket betyder, at du får en personlig undervisning, hvor der er fokus på kvaliteten i øvelserne. Alle vores undervisere er uddannet.

Det udstyr man skal bruge for at have en god yoga klasse – underlag, blokke mm. stiller vi til rådighed.

Skulle du have dit eget underlag, må du meget gerne medbringe det.

Yoga giver en bedre kropsbevidsthed. Når vi er tilstede i kroppen i nuet, oplever vi mere tillid, stabilitet og tanker og følelser er ikke andre steder.

HOT JOO

HOT JOO

Dette er vores signaturklasse, som er en delvist fast sekvens af yogastillinger og små flows. 

Du vil få arbejdet hele kroppen og åndedrættet igennem og opbygge både smidighed, styrke, udholdenhed og balance.

De faste elementer giver dig mulighed for genkendelse og en oplevelse af udvikling, samtidig med at din yogapraksis bliver mere meditativ og indadvendt. Der vil også være elementer, som ikke er faste, sådan at der stadig er præg af den enkelte undervisers personlige stil og tilpasning til tidspunkt, årstid osv.

Klassen foregår i ca. 37 graders varme. Dette svarer til din kropstemperatur og gør at kroppen hurtigere tilpasser sig. Hotyoga har en blødgørende, opbyggende og udrensende effekt på kroppen, som du vil kunne opleve allerede efter 2-3 gange.

Det anbefales at have en regelmæssig hotyoga-praksis, så din krop vænner sig til varmen. Hvis du er ny til hot yoga, bør du læse vores vigtige råd om hot yoga først.

Denne klasse er velegnet for alle, både dig der er ny til yoga, og til den øvede yogi.

Hvis du er gravid eller har helbredsudfordringer, bør du tale med din læge først.
*****
Hver fredag hedder klassen HOT friday-JOO, og her vil du opleve at JOO-sekvensen gør dig klar til weekenden. Med dynamik, power og højt humør ryster du ugen af dig og får fornyet energi og overskud til at gå weekenden i møde med.

Restorativ Yoga

Restorativ Yoga

Vores absolut blideste yogaklasse, bestående af passive yogastillinger, hvor kroppen støttes af puder, tæpper m.m. Du har ekstra god tid i hver stilling til at opnå dels en meditativ tilstand og dermed også afspænding af krop, sind og nervesystem.

Restorativ yoga afspænder og genopbygger. En yogaform der har til formål at balancere dit nervesystem og genoplade dine batterier. En stressfri pause fra hverdagen.

Denne klasse er velegnet for alle. Indholdet målrettes og modificeres til den enkelte.

Det er en god idé at have blødt tøj på i lag og gerne også varme sokker, da kroppen køler ned i takt med at du afspænder nervesystemet.

HOT Blid

HOT blid

En blid klasse som foregår i et opvarmet lokale.

Her er der ro til at vende opmærksomheden indad og give dig hen til dybe stræk, blide flows og ledrotationer. Stillingerne er primært siddende, knældende og liggende, og der er god tid både i og mellem stillingerne. Varmen er desuden med til at blødgøre kroppen, så du smelter dybere ind i stillingerne og ind i en meditativ tilstand.

En mindful og indadvendt yogaklasse, som blidt arbejder hele kroppen igennem og lader dig op både kropslige og mentalt.

Klassen foregår i 37 graders varme, hvilket kan have en beroligende effekt på muskler og nervesystem.

Denne klasse er velegnet for alle, både dig der er ny til yoga, og til den øvede yogi.

Hvis du er gravid eller har helbredsudfordringer, bør du tale med din læge først.

JOO’s Blide Hatha

JOO’s Blide Hatha

På denne klasse guides du ind og ud af yogastillinger med fokus på at mærke kroppen og få kontakt til åndedrættet i hver enkelt stilling.

Tempoet er roligt og nærværende, og stillinger primært siddende, knælende og liggende – der er få stående stillinger, som bliver en del af den blide tilgang.

Hver klasse afsluttes med en ekstra lang afspænding.

Denne klasse er velegnet for alle.

Blid Søndag

Blid søndag

Hver søndag kan du afrunde ugen med en blid og nærende klasse og få ladet op til en ny uge.

Klassen vil skiftevist bestå af yin yoga, restorativ yoga eller anden helt blid yoga. (Læs mere om disse yogaformer her på siden.)

Du vil opleve, at der er god tid og ro til at vende fokus indad i en meditativ praksis.

Klassen har skiftende undervisere, så følg med i skemaet, for at se hvad hver enkelt søndag byder på.

Denne klasse er velegnet for alle.

Yin Yoga

Yin yoga

Med denne blide yogaform vil du blive guidet ind i dybe stræk, som du bliver i typisk 3-5 minutter. Denne fordybelse gør yin yoga til en både intens og meditativ praksis, som kan give mentalt overskud og følelsen af indre ro.

Med god tid i stillingerne strækker du kroppens bindevæv, hvilket øger både smidighed, bevægelighed og et sundt flow i kroppen.

Yin yoga er inspireret af kinesisk medicin, så der arbejdes på meridianbanerne i kroppen.

Begrebet yin er den blide, beroligende og indadvendte energi i yin-yang-symbolet, og du vil kunne opleve og sanse netop det med yin yoga.

Denne klasse er velegnet for alle.

JOO’s Hatha

JOO’s Hatha

Ha betyder Sol og Tha betyder måne. Hatha repræsenterer dualiteterne i livet – lys og mørke, aktiv og passiv. I hatha yoga forsøger man at skabe en balance imellem dem.

Klassen indeholder en række liggende, siddende, og stående stillinger, samt åndedrætsøvelser og korte meditationer. Klassen afsluttes altid med savasana.

Tempoet er roligt og der er god tid til de enkelte stillinger. Der kan også være små flows fx. Solhilsner hvor du skifter stilling i takt til dit åndedræt.

Klassen er bygget op så du får brugt hele kroppen og derved mulighed for at styrke både muskler, balance og smidighed. Du kan også opleve en øget bevidsthed på dit åndedræt.

Denne klasse er velegnet for alle.

Børne- og familieyoga

Vi afholder med jævne mellemrum børne- og familieyoga events.
For mere info, følg med på facebook og instagram.